Bilder till din blogg

compact camera

Är du en bloggare så vet du vikten av att skriva intressant gör att du får läsare och framförallt får behålla dina läsare, minst lika viktigt är bilder till din blogg. En blogg kan bara bestå av text men med bilder som förstärker det du skriver blir en mer intressant blogg att läsa men också att titta på.

Ta egna bilder

Att ta egna bilder till bloggen kan vara en rolig sysselsättning och mycket beror ju på vad du skriver om. Skriver du om egna upplevelser så kan det vara enkelt att ta din digitalkamera och ge dig ut för att försöka fånga din text i bild så att säga. För att fotografera idag så kan du använda din mobilkamera, men för att få lite bättre bilder så rekommenderar vi att du i alla fall till en början köper dig en lite bättre digitalkamera. Du kan börja med kompaktkamera som är rätt så enkel att använda, då kan du komma igång och får fram snygga bilder till din blogg på ett relativt enkelt sätt.

Köpa och sälja bilder

Ibland kanske du inte kan fotografera den bild som du söker till ett speciellt blogginlägg och då kan du köpa de bilder du är i behov av. Vi kan tipsa om Mostphotos där du både kan köpa och sälja bilder. Har du börjat samla på dig ett antal bilder så lägg upp dom på denna sajt och låt andra få möjlighet att köpa dina bilder, vem vet du kanske kan tjäna en slant på att sälja dina bilder. När du köper bilder så kan du köpa enstaka bilder då och då vilket kostar mer än om du köper ett nedladdningspaket på ett visst antal bilder. Tänker du köpa mycket bilder kan en prenumeration på ett visst antal bilder per månad.