Att uttrycka sig på sitt sätt

Något som till en början vid nya projekt kan vara svårt är att uttrycka sig och göra saker på sitt sätt. Det kan ta ett tag innan du kommer in ditt egna arbetssätt.

Ofta jobbar vi till en början såsom vi blivit upplärda utan en egen inre känsla. Det gäller oavsett vilken typ av arbete eller hobby du utför. Om det är en social plattform du administrerar, om du författar eller skapar fysiska produkter spelar ingen roll. Vi alla härmar efter någon annan från början innan vi hittar våra egna tekniker och tillvägagångssätt.

Vem är du och vad vill du förmedla

Det är viktigt att du tänker på dina egenskaper samt förhoppningar för den typ av aktivitet eller arbete du utför. Hur vill du att din publik eller klienter ser på dig, ditt företag, dina verk eller ditt personliga märke. Vilken roll i ditt företag vill du ha. Känner du för att vara mer utåtriktad eller hålla en mer lågmäld profil? Var inte rädd för att visa vem du är och göra din röst hörd. I dagens samhälle är det extra viktigt att synas, så om du har annorlunda idéer behöver du inte vara rädd för att visa upp dem eller prata om dem.